Kategorie
 
 
 
 
 

Datum: 15.01.2023

Akční kamera Insta360 X3 je kompaktní a všestranná 360° kamera, která vám umožní zachytit pohlcující fotografie a videa. Je navržena tak, aby se snadno používala, se snadným ovládáním pomocí dotýkového displeje a obsahuje množství režimového snímání, ze kterých si můžete vybrat.

Datum: 03.01.2023

Autokamery se nejčastěji montují na čelní sklo osobního nebo nákladního automobilu, případně autobusu a zaznamenávají video a jiné důležité údaje z jízdy. Tyto kamery se stávají stále populárnější, neboť poskytují řidičům a vlastníkům vozidel řadu užitečných funkcí a výhod.
Jedním z hlavních důvodů, proč byste měli zvážit používání autokamery, je ochrana v případě nehody. Autokamera poskytuje důkazy o tom, co se stalo před, během a po nehodě. Videozáznam může pomoci vyřešit kdo byl na vině v případě soudního sporu, což může ušetřit čas a peníze. Kromě toho, když se stane nehoda, je videozáznam důležitým důkazem pro pojišťovny, který může být použit k vypracování správného řešení pojistné události.

Datum: 12.01.2023

Bezpečnostní 4G kamery se používají k monitorování. Pro přenos videa používají SIM kartu a 4G síť. Tato technologie umožňuje kamerám přenášet videozáznamy a „živý“ obraz přímo na mobilní telefon nebo tablet bez potřeby WiFi nebo Ethernet kabelu.

Jsou velmi vhodné pro vnitřní i pro venkovní použití. Jelikož nepotřebují ani přístup k internetu, ani k síti. Mohou být umístěny kdekoli tam, kde je dostupný 4G mobilní signál. Jsou také velmi vhodné pro použití v odlehlých oblastech, např. na chatě.

Jejich využití je velmi flexibilní v tom, že mohou být používány pro různé účely. Například pro sledování vnitřních a vnějších prostor, pro sledování pohybu zvířat nebo i pro sledování pohybu lidí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze