Kategorie
 
 
 
 
 

Bezpečnostní kamera na SIM kartu a její využití.

Datum: 12.01.2023

Bezpečnostní 4G kamery se používají k monitorování. Pro přenos videa používají SIM kartu a 4G síť. Tato technologie umožňuje kamerám přenášet videozáznamy a „živý“ obraz přímo na mobilní telefon nebo tablet bez potřeby WiFi nebo Ethernet kabelu.

Jsou velmi vhodné pro vnitřní i pro venkovní použití. Jelikož nepotřebují ani přístup k internetu, ani k síti. Mohou být umístěny kdekoli tam, kde je dostupný 4G mobilní signál. Jsou také velmi vhodné pro použití v odlehlých oblastech, např. na chatě.

Jejich využití je velmi flexibilní v tom, že mohou být používány pro různé účely. Například pro sledování vnitřních a vnějších prostor, pro sledování pohybu zvířat nebo i pro sledování pohybu lidí.

Další výhodou 4G kamer je, že některé modely mají integrovanou baterii a solární panel, který umožňuje napájení kamery pouze sluneční energií, což poskytuje velkou flexibilitu v umístění kamery a umožňuje pracovat nezávisle na elektrické síti.

Samozřejmostí u 4G kamer je infračervené noční vidění. Díky tomu máte monitorovaný prostor pod kontrolou i v noci nebo ve snížených světelných podmínkách. S funkcí detekce pohybu kamera automaticky zachycuje snímky nebo videa pouze v případě pohybu.

Je důležité si uvědomit, že tyto bezpečnostní kamery také vyžadují SIM kartu, která musí mít aktivovaná mobilní data (internet) a vypnutý PIN kód, protože bez toho kamera nebude správně fungovat. Je třeba si uvědomit, že 4G signál musí být v místě instalace dostatečně silný, aby byl přenos záznamů bezproblémový.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze