Kategorie
 
 
 
 
 

Akční 360 kamera Insta360 X3

Datum: 15.01.2023

Akční kamera Insta360 X3 je kompaktní a všestranná 360° kamera, která vám umožní zachytit pohlcující fotografie a videa. Je navržena tak, aby se snadno používala, se snadným ovládáním pomocí dotýkového displeje a obsahuje množství režimového snímání, ze kterých si můžete vybrat.

Jednou z výjimečných vlastností Insta360 X3 je jeho schopnost zachytit 360stupňové video v rozlišení až 5,7K. Tento záznam s ultra vysokým rozlišením poskytuje úroveň detailů a jasnosti, která je nesrovnatelná s jinými 360° kamerami na trhu. Když budete sledovat 5,7K 360-stupňové video na kompatibilním zařízení, budete moci vidět každý malý detail na scéně a záběr bude mít úroveň realismu, která u videa s nižším rozlišením prostě není možná.

Kamera Insta360 X3 je díky 4 mikrofonům schopna zachytit nádherný prostorový zvuk, což přidává vašim videím další úroveň kvality. Když sledujete 360° video s 3D zvukem, budete mít pocit, jako byste se skutečně nacházeli na scéně, přičemž zvuk přichází ze všech stran. Tato funkce je užitečná zejména při obsahu virtuální reality, neboť pomáhá vytvářet realističtější a pohlcující zážitek pro diváka.

Kromě svých možností videa ve vysokém rozlišení a prostorového zvuku má Insta360 X3 řadu pokročilých funkcí, které usnadňují získání dokonalého záběru. Má vestavěný stabilizační systém, který pomáhá vyhladit jakékoli nerovnosti nebo chvění, a dokáže automaticky upravit expozici a vyvážení bílé, aby vaše fotografie a videa vypadaly skvěle bez ohledu na to, v jakých světelných podmínkách fotografujete.

Jednou z nejpohodlnějších funkcí Insta360 X3 je možnost použití s vaším chytrým telefonem. Ke kameře si stáhnete aplikaci Insta360, která vám umožňuje ovládat kameru, prohlížet si záběry a sdílet svůj obsah s přáteli a rodinou. Aplikace je dostupná pro zařízení se systémem iOS i Android a její používání je velmi jednoduché. Aplikaci můžete dokonce použít pro živé vysílání svých 360° video na platformy jako YouTube a Facebook.

360 kamera X3 je také vybavena řadou možností připojení, včetně Wi-Fi, Bluetooth a portu USB-C. To usnadňuje přenos fotografií a videí do počítače nebo jiných zařízení a také vám umožňuje používat kameru s celou řadou příslušenství, jako je například neviditelná selfie tyč, GPS ovladač nebo vodotěsné pouzdro na potápění.

Co se týká odolnosti, tak X3 je zkonstruována tak, aby odolala přírodním živlům. Je vodotěsná do 10 metrů a dá se použít v deštivých nebo vlhkých podmínkách a má vyměnitelnou baterii, která vám umožní zachytit až 60 minut nepřetržitého 5,7K videa na jedno nabití. Díky tomu je vynikající volbou pro outdoorová dobrodružství nebo akční sporty.

Kamera je vybavena dvěma 210° objekty typu rybí oko a dvěma obrazovými snímači, které jí umožňují zachytit 360° video a fotografie. Obrazová čidla jsou Sony IMX586, která jsou všeobecně známá svou vysokou kvalitou obrazu a nízkým poměrem šumu při slabém osvětlení. S tímto pokročilým snímačem dokáže Insta360 X3 zachytit úžasné snímky i v náročných světelných podmínkách.

Kamera má také několik režimů snímání, včetně HDR, Time-lapse a Bullet Time, které vám umožňují zachytit zpomalené záběry. Režim HDR je užitečný zejména pro pořizování snímků s vysokým kontrastem, jako jsou země s jasnou oblohou a tmavými stíny. To vám umožní vytvářet obrázky, které skutečně zachycují scénu takovou, jaká byla. Časosběrný režim je ideální pro zachycování záběrů západu slunce, panoramata města nebo stavebního projektu, zatímco režim Bullet Time vám umožňuje zachytit zpomalené záběry, které dávají pocit pohybu a rychlosti, díky čemuž jsou vaše videa dynamická a zajímavá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze